Ruimte in Huis
Feng Shui & Mindful living

Feng Shui & Mindful Living.

Bij het geven van interieur en kleuradviezen maak ik gebruik van de kracht van Feng Shui& Mindful Living.  Hierbij ga ik uit van de relatie tussen de mens en zijn omgeving. Bij Feng Shui gaat het niet om trends of het neerzetten van hippe interieurs, maar gaat het om hoe de ruimte voelt voor jou, als bewoner van jouw huis. Feng Shui wordt al duizenden jaren ingezet om ruimtes te creëren die niet alleen mooi en harmonieus zijn, maar ook goed voelen en bij ons passen. Een verandering in onze woonomgeving heeft direct invloed op hoe we ons voelen. Het doel van Feng Shui is de ruimte op een positieve manier te beïnvloeden waardoor de energie gestimuleerd wordt en de bewoners ondersteund in hun zijn.  Dit doe ik door naar het verhaal van de bewoners te luisteren en in co-creatie te werken aan een interieurplan. 


Bij het toepassen van Feng Shui maken we gebruik van de 5-elementen water, hout, vuur, aarde en metaal en kijken we naar de energie stroom binnen een ruimte. De elementen vertalen zich in kleuren, materialen en vormen en zorgen samen voor een harmonieus geheel. Net als in de natuur is het fijn als er een mix van kleuren en structuren waarbij er een fijne flow is. Yin & Yang in balans. 


Ik ben pas tevreden als het klopt, wanneer de cirkel rond is en er een mooie balans ontstaat. Heb je behoefte aan andere kleuren in huis, wil je 1 ruimte aanpakken of ga je voor een grote aanpak en wil je meerdere ruimtes frisse energie geven? Ik help je graag!


Liefs Cathy